GDPR Politika zasebnosti

Politika zasebnosti Movis d.o.o. www.movis.si

V Turistični agenciji Movis d.o.o. (Movis d.o.o) smo zavezani k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti.
Ta politika razlaga, kdaj in zakaj zbiramo osebne podatke o osebah, ki obiščejo našo spletno stran, kako jih uporabljamo, pogoje, pod katerimi jih lahko razkrijemo drugim in kako jih varujemo.
To politiko lahko občasno spremenimo, zato vas prosimo, da občasno preverite to stran, in s tem zagotovite, da ste zadovoljni s kakršnimi koli spremembami. Če uporabljate našo spletno stran, se strinjate, da vas ta pravilnik zavezuje.
Za vsa vprašanja v zvezi s to politiko in našimi praksami zasebnosti nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov ali pišite na naslov Movis d.o.o., Spodnje Pirniče 65, 1215 Medvode, Slovenija. Lahko pa nas tudi telefonirate na številko: +38640873898.

Kdo smo?
Movis d.o.o. je turistična agencija, ki se nahaja v Sloveniji. Specializirana je za ekskluzivna potovanja za posameznike in organizirane skupine. Movis Private Tours ponuja zasebne in personalizirane ture (po meri). Takšne ture so primerne predvsem za potnike, ki pričakujejo visoko stopnjo svobode, pozornosti in storitev od prvega kontakta do zadnjega dne potovanja. Vsa naša potovanja so prilagodljiva in prilagojena vašim željam in pričakovanjem z vašim zasebnim voznikom.
Ko uporabljate našo spletno stran, dobimo informacije o vas, ko nas na primer kontaktirate o izdelkih in storitvah, ko rezervirate eno od naših potovanj ali če se prijavite za prejemanje enega od naših tedenskih glasil.

Kako zbiramo vaše podatke?
Vaše podatke pridobimo, ko uporabljate našo spletno stran, npr. ko nas kontaktirate glede produktov in storitev, ko rezervirate eno od naših potovanj ali ko se naročite na naše tedenske informativne biltne.

Katere vrste podatkov zbiramo?
Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaše ime, naslov, e-poštni naslov, IP naslov in informacije glede dostopov do strani in kdaj so bili izvršeni. Če želite kupiti naš izdelek od nas, se za plačilo dogovori po elektronski pošti ali drugem načinu komunikacije. Ne ponujamo spletnih plačil s kreditno/debetno kartico.

Kako se uporabljajo vaši podatki?
Podatke, ki jih zberemo od vas, lahko uporabimo, ko se registrirate, izvedete nakup, prijavite na naš bilten, odgovorite na anketo ali tržno komuniciranje, brskate po spletnem mestu ali uporabite nekatere druge funkcije spletnega mesta na naslednje načine:
• Za hitro obdelavo transakcij;
• za obdelavo naročil, ki ste jih poslali;
• za izpolnjevanje naših obveznosti, ki izhajajo iz vseh pogodb, ki smo jih sklenili;
• za iskanje stališč ali pripomb o storitvah, ki jih zagotavljamo;
• za obveščanje o spremembah naših storitev;
• da vam pošljemo sporočila, ki ste jih zahtevali in ki bi vas lahko zanimala, vključno z naročnino na bilten. Ta lahko vključuje informacije o oglaševalskih akcijah, promocijah, promocijah blaga in storitvah podjetij s katerimi sodeljujemo;
• za obdelavo donacij ali prijav na delo;
• za zahtevo ocene in pregled storitev ali izdelkov;
• za nadaljevaje korespondence (pogovori v živo, e-pošti ali po telefonu)
Redno pregledujemo obdobja hrambe osebnih podatkov. Pravno smo dolžni obdržati nekatere vrste informacij v skladu z izpolnitvijo zakonskih obveznosti. Vaše osebne podatke bomo hranili v naših sistemih toliko časa, kolikor je to potrebno za določeno dejavnost, ali če je to določeno v kateri koli od pogodb, ki ste jo sklenili z nami.

Kdo lahko dostopa do vaših podatkov?
Vaših podatkov ne bomo prodajali ali dajali tretjim osebam.
Vaše podatke ne bomo posredovali tretjim osebam v tržne namene.

Ponudniki storitev tretjih strank, ki delajo v našem imenu:
Vaše podatke lahko posredujemo našim ponudnikom storitev tretjih strank, podizvajalcem in drugim povezanim organizacijam z namenom, da dokončamo naloge in da vam nudimo storitve v našem imenu (na primer za rezervacije hotelov, prevozov…). Vendar, ko uporabljamo ponudnike storitev tretjih strank, razkrivamo samo osebne podatke, ki so potrebni za zagotavljanje storitve Z njimi imamo sklenjeno pogodbo, ki od njih zahteva, da vaše podatke varno shranjujejo in jih ne uporabljajo za lastne namene neposrednega trženja. Prosimo vas, da se prepričate, da vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam zunaj Movis d.o.o., ki bi jih lahko uporabljali za lastne namene neposrednega trženja, razen če ste to od nas zahtevali ali pa jih moramo uporabiti v skladu z zakonom, na primer z sodnim nalogom ali za namene preprečevanja goljufij ali drugega kaznivega dejanja.

Ponudniki izdelkov tretjih oseb, s katerimi sodelujemo:
Tesno sodelujemo z različnimi ponudniki izdelkov tretjih strank, da vam lahko ponudimo vrsto kakovostnih in zanesljivih izdelkov in storitev, ki so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam našega dela (kot je npr. potovalno zavarovanje). Ko boste poizvedovali ali kupili enega ali več od teh izdelkov, bo zadevni ponudnik tretjih oseb uporabil vaše podatke, da vam zagotovi informacije in izpolni svoje obveznosti, ki izhajajo iz pogodb, ki ste jih z njimi sklenili. V nekaterih primerih bodo delovali kot upravljavec vaših podatkov, zato vam svetujemo, da preberete njihovo politiko zasebnosti. Ti ponudniki izdelkov tretjih oseb bodo delili vaše podatke z nami in mi jih bomo uporabili v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.
Vaše osebne podatke lahko prenesemo na tretjo osebo kot del prodaje nekaterih ali vseh naših poslovanj in premoženja katerikoli tretji osebi ali kot del kakeršnekoli obnove ali reorganizacije podjetja ali če smo dolžni razkriti ali deliti vaše osebne podatke v skladu z izpolnjevalnjem kakršnekoli zakonske obveznosti ali za uveljavo ali uporabo naših pogojev uporabe ali za zaščito pravic, lastnine ali varnost naših podpornikov in strank. Vsekakor je naš cilj zagotoviti da bodo vaše zasebnostne pravice še naprej zaščitene.

Uporabljamo redno skeniranje z malware-om.
Vaši osebni podatki so shranjeni za zavarovanimi omrežji in so dostopni le omejenem številu oseb, ki imajo posebne pravice do dostopa do takšnih sistemov, in morajo te podatke hraniti zaupno. Poleg tega so vsi ranljivi/kreditni podatki, ki nam jih posredujete, natisnjeni in takoj po uporabi uničeni. Ohranimo le del dokumenta, ki potrjuje, da ste se strinjali s plačilom.
Kadar uporabnik vnese, objavi ali dostopa do svojih podatkov, izvajamo različne varnoste ukrepe za ohranitev varnosti vaših osebnih podatkov.
Neranljive podrobnosti (vaš e-poštni naslov itd.) se običajno prenašajo prek interneta, za kar se nikoli ne more zagotoviti, da je 100% varno. Zaradi prej navedenega, čeprav si prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo jamčiti za varnost kakršnihkoli podatkov, ki nam ji posredujete na vašo lastno odgovornost. Ko prejmemo vaše podatke, si po najboljših močeh prizadevamo, da zagotovimo njihovo varnost v naših sistemih. Če smo vam posredovali (ali ste izbrali) geslo, ki vam omogoča dostop do nekaterih delov naših spletnih strani, ste odgovorni za to, da to geslo ohranjate zaupno. Prosimo, da ne delite gesla z nikomer.

Vaše izbire
Lahko se odločite, ali želite prejemati naše informacije ali ne. Če od nas ne želite prejemati neposrednih tržnih sporočil, potem lahko to izberete tako da označite polja, ki se nahajajo na obrazcu, na katerem zbiramo vaše podatke.
Ne bomo vas kontaktirali v tržne namene po e-pošti, telefonu ali tekstovnim sporočilu, razen če ste nam dali predhodno soglasje. Ne bomo vas kontaktirali v tržne namene po pošti, če ste navedli, da ne želite, da vas kontaktiramo. Vaše izbire lahko kadar koli spremenite tako, da nas kontaktirate po e-pošti: info@movis.si ali po telefonu na +38640873898.

Kako lahko dostopate do vaših podatkov in jih posodabljate
Pravilnost vaših podatkov nam je pomembna. Delamo na načinih, ki vam olajšajo pregledovanje in popravljanje podatkov, ki jih imamo o vas. Če spremenite vaš e-poštni naslov ali katerikoli drugi podatek, ki ga hranimo, nam pošljite e-mail na: info@movis.si ali nam pišite na: Movis d.o.o., Spodnje Pirniče 65, 1215 Medvode, Slovenija ali nas pokličite na telefonsko številko +38640873898.
Imate pravico do kopije vaših podatkov, ki jih MovisPrivateTours hrani. Lahko vam zaračunamo 10EUR za posredovanje informacij, da pokrijemo stroške, ki nastanejo pri posredovanju podrobnosti o podatkih.

Ali uporabljamo ‘piškotke’?
Da. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njen ponudnik storitev prenese na trdi disk vašega računalnika prek spletnega brskalnika (če to dovoljujete), ki sistemom spletne strani ali ponudnika storitev omogoča prepoznavanje vašega brskalnika in zajemanje ter pomnjenje določenih podatkov. Uporabljajo se tudi kot v pomoč pri razumevanju vaših izbir na podlagi vaših prejšnjih ali trenutnih aktivnosti na spletnem mestu, kar nam omogoča, da vam lahko zagotovimo izboljšanje storitve. Uporabljamo tudi piškotke, ki nam pomagajo sestaviti skupek podatkov o prometu spletnega mesta in interakciji na spletnem mestu, da lahko v prihodnosti ponudimo boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu.
Piškotke uporabljamo za:
• Razumevanje in shranjevanje uporabnikovih nastavitev za prihodnje obiske.
• Spremljanje oglaševanja.
• Ustavrjanje skupka podatkov o prometu spletnega mesta in interakcij na spletnem mestu, lahko v prihodnosti ponudimo boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu. Uporabljamo lahko tudi zaupne storitve tretjih oseb, ki hranijo te podatke v našem imenu.
Lahko se odločite, da vas računalnik opozori ob vsakem pošiljanju piškotkov ali pa se lahko odločite za izklop vseh piškotkov. To naredite s pomočjo nastavitev brskalnika. Ker je brskalnik malo drugačen, poglejte v brskalnikov meni za pomoč za pravilno izvedbo spreminjanja piškotkov.

Če uporabniki v svojem brskalniku onemogočijo piškotke:
Če izključite piškotke, lahko pri tem izključite nekatere funkcije mesta.
Razkritje tretjih oseb
Ne prodajamo, trgujemo ali kako drugače prenašamo vaših osebnih podatkov zunanjim strankam.
Povezave do drugih strani
Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih vodijo druge organizacije. Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletno mesto, zato vam priporočamo, da si na drugih spletnih mestih, ki jih obiščete, preberete izjave o zasebnosti. Ne moremo odgovarjati za politike in prakse zasebnosti drugih spletnih mest, tudi če do njih dostopate preko povezav z našega spletnega mesta.
Če se povežete z našo spletno stranjo s spletnega mesta tretje osebe, ne moremo odgovarjato za politike in prakse zasebnosti lastnikov in operaterjev te tretje strani in priporočamo, da preverite pravilnik te strani tretje osebe.

Prenos podatkov izven Evrope
Kot del storitev, ki vam jih nudimo prek te spletne strani, se lahko informacije, ki nam jih posredujete, prenesejo v države zunaj Evropske unije (“EU”). To se lahko zgodi, če se kateri od naših strežnikov občasno nahaja v državi zunaj EU. S posredovanjem vaših osebnih podatkov se strinjate s tem prenosom, shranjevanjem ali obdelavo. Če vaše podatke na ta način prenesemo izven EU, bomo storili vse potrebno, da zagotovimo sprejetje ustreznih varnostnih ukrepov, ki bodo zagotovili, da bodo vaše pravice o zasebnosti še naprej zaščitene, tako kot je to zapisano v tem pravilniku.
Če uporabljate naše storitve zunaj EU, se lahko vaše informacije prenesejo izven EU, da vam tako lahko zagotovimo omenjene storitve.

Google
Googlove zahteve za oglaševanje lahko povzamemo z Googlovimi oglaševalskimi načeli. Zastavljena so tako, da uporabnikom zagotovijo pozitivne izkušnje.
https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Na naši spletni strani uporabljamo Google AdSense oglaševanje.
Google kot tretja oseba uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na našem spletnem mestu. Googlova uporaba piškotka DART omogoča prikazovanje oglasov našim uporabnikom na podlagi predhodnih obiskov našega spletnega mesta in drugih spletnih mest na internetu. Uporabniki lahko onemogočijo uporabo piškotka DART tako, da obiščejo Goodle Ad and Content Network pravilnik o zasebnosti.
Izvajamo naslednje:
• Remarketing z Google AdSense
• Google poročanje o prikaznem omrežju
• Poročanje o demografskih podatkih in interesih
Skupaj s tretjimi strankami (prodajalci), kot je Google, uporabljamo najprej piškotke prvih strank (na primer piškotke storitve Google Analytics) in piškotke tretjih strank (na primer piškotek DoubleClick) ali druge identifikatorje tretjih strank za zbiranje podatkov o interakciji uporabnikov s prikazom oglasov in drugih funkcij oglasnih storitev, ki se nanašajo na našo spletno stran.
Opt-out:
Uporabniki z nastavitvami Google Ad lahko nastavijo preference o tem kako Google oglašuje z vami na strani. Lahko izberete možnost neuporabe tudi tako, da obiščete stran Network Advertising Initiative Opt Out ali z uporabo dodatka Google Analytics Opt Out Browser.

Kako stran upravlja zahtevoo po Ne Sledi?
Spoštujemo vašo zahtevo po Ne sledi, tako da vam v tem primeru ne sledimo, stran ne naloži piškotkov in ne ponuja oglasov, kadar izberet opcijo Ne sledi (DNT) v vašem brskalniku.

Mlajši od 16 let
Skrbimo za zaščito zasebnosti otrok, starih 16 let ali manj. Če ste stari 16 let ali manj, prosimo, da predhodno pridobite dovoljenje vašega starša/skrbnika vedno ko nam posredujete vaše osebne podatke.
Pravične informacijske prakse
V skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov bomo v primeru kršitve podatkov izpeljali naslednje odzive:
Obvestili vas bomo preko elektronske pošte
• V roku 72 ur
Uporabnike bomo obvestili prek obvestila na spletnem mestu
• V roku 72 ur

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, se lahko obrnete na nas z uporabo spodnjih informacij.
Movis d.o.o.
www.movis.si
Sp.Pirnice 65
Medvode, 1215
Slovenija

Email: info@movis.si
Telefonska številka: +38640873898

Nazadnje posodobljeno 25-04-2018