O nas

O NAS

Landscape Slovenia

V butični turistični agenciji Movis smo, od leta 2008, specializirani za ekskluzivna potovanja in izlete narejene po meri. Našim potnikom nudimo nadstandardne storitve na področju Slovenije, srednje Evrope, Italije in Balkana. Kreativnost, izvirnost, edinstvenost in originalnost je njihovo vodilo skozi poslovne vode.

Organiziramo lahko potovanja v še tako skrit kotiček sveta, incentive dogodke v Sloveniji, kot tudi tujini, poslovna in poročna potovanja, križarjenja ali pa organiziramo razne dogodke tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Nudimo vse prednosti male turistične agencije, ki na osebni ravni izpolnjuje širok spekter želja za svoje goste. Tako izpolnimo vse želje, od najbolj osnovnih do zelo kompleksnih.

Dobro se zavedamo, da je v današnjem svetu potrebno odkrivati vedno nove in zanimive destinacije in storitve, ki bi zadovoljile tudi najbolj petične goste. Ravno zato vam nudimo tudi potovanja po naročilu, kjer si destinacijo izberete vi, za vse ostalo, kar se tiče vašega potovanja pa poskrbimo mi.